Seniorweb Nijmegen & Omgeving start nieuw cursusseizoen

Bent u 50 jaar of ouder en wilt u met een tablet leren werken? Of beter leren omgaan met een computer, laptop of smartphone? Kom dan naar een cursus bij Seniorweb Nijmegen.
In januari gaan de cursussen weer van start.
Ook kunt u bij Seniorweb Nijmegen leren hoe u uw computer kunt opschonen en beveiligen en hoe u veilig kunt internetbankieren Wij geven ook een cursus foto’s bewerken om er een album van te maken. Daarnaast besteden wij in onze cursussen aandacht aan sociale media, zoals Facebook Bij SeniorWeb Nijmegen leert u stap voor stap, in kleine lesgroepen en onder begeleiding van ervaren docenten. Wij geven les op meerdere locaties in Nijmegen en omgeving, afhankelijk van de vraag.
Contact U kunt ons bereiken op ons op e-mailadres: seniorwebnijmegen@gmail.com of telefonisch iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur op: 06 13885597. Informatiebijeenkomst op 8 januari 2015 is er van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst over ons cursusaanbod. U kunt zich hier ook aanmelden voor een cursus.. Plaats: Activiteitencentrum Doddendaal, Achter Valburg 2 in Nijmegen.
Inloopbijeenkomsten U kunt ook altijd bij ons langs komen met uw vragen over de lessen op onze maandelijkse inloopbijeenkomsten van februari tot en met juni 2015 op:
Iedere eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Activiteitencentrum Doddendaal, Achter Valburg 2 in Nijmegen. Iedere tweede donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Restaurant Bij de Buren, Irene Vorrinkstraat 401 in Nijmegen.