Vakantie voor mensen die zorg nodig hebben

Vakantie voor mantelzorgers met een partner met dementie
Als u, als mantelzorger, langdurig voor uw partner zorgt is het fijn als u af en toe op adem kunt komen. Dat is belangrijk om de vaak zware zorgtaak vol te houden. Hetvakantiebureau.nl kan de zorg tijdelijk van u overnemen. U kunt samen met uw partner op vakantie in één van onze vakantiehotels. Door de inzet van vrijwilligers, die de zorgtaken overnemen kan ook u vakantie vieren. Er is de mogelijkheid om zonder partner activiteiten te ondernemen. En wanneer u behoefte heeft aan een gesprek, bieden onze vrijwilligers graag een luisterend oor. De eerste weken starten al eind april.

Samen vakantie vieren of vakantie voor partner met zorg
Bent u de mantelzorger van uw partner die (lichamelijke) zorg nodig heeft? En heeft u de behoefte om even ontlast te worden van de dagelijkse zorg en tot rust te komen? Dat kan bij Hetvakantiebureau.nl. Tijdens onze vakanties zijn onze enthousiaste en zorgzame vrijwilligers aanwezig om uw partner te begeleiden en te verzorgen zodat ook u vakantie heeft. Daardoor heeft u de mogelijkheid om er zelf op uit te gaan en te ontspannen. Zo viert u samen vakantie zonder dat u weer de zorgende rol op u hoeft te nemen en doet uw nieuwe energie op om verder te gaan.

Ook is het mogelijk dat uw partner die (lichamelijke) zorg nodig heeft zelfstandig bij ons vakantie viert, ook dan nemen onze vrijwilligers de begeleiding en zorg van u over.

Meer informatie kunt u vinden op www.hetvakantiebureau.nl of bel 0318 – 48 66 10

Bekijk de poster van het vakantiebureau.