9, 10 en 11 april BeleefPlus beurs

De meest veelzijdige 50+ beurs in het Triavium te Nijmegen
In samenwerking met KBO Gelderland organiseert RegioXpo de meest veelzijdige 50plus beurs in de regio, BeleefPlus. De ijsbaan van het Triavium te Nijmegen maakt drie dagen lang plaats voor diverse activiteiten, workshops en demonstraties. Met ruim 80 exposanten op de gebieden van Blijf Veilig Mobiel, Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Zorg & Welzijn Tuin & Tuinieren is BeleefPlus een gevarieerd dagje uit voor de actieve 50plusser.

Thema’s
BeleefPlus maakt onderscheid in meerdere thema’s die aansluiten op de belevingswereld van de actieve 50-plusser; Blijf Veilig Mobiel, Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Zorg & Welzijn en Tuin & Tuinieren. Ieder thema heeft aan ruim aanbod aan exposanten die hun producten en diensten graag aan u presenteren. Er is voor iedere bezoeker wat wils; van informatie over reizen tot een proefrit maken op een e-bike en van mode tot woningaanpassingen. Bovendien hebben diverse exposanten exclusieve beursaanbiedingen voor de bezoekers in petto. Doe er uw voordeel mee!

Beleef de beurs
BeleefPlus is een ervaring; proeven, zien, leren en doen. Gedurende de drie beursdagen worden er daarom tal van activiteiten georganiseerd. Zo is er een heus e-bike parcours waar de nieuwste e-bikes getest kunnen worden en vinden er modeshows en diverse muzikale optredens plaats. Blijf Veilig Mobiel zal in samenwerking met de Gemeente Nijmegen diverse activiteiten organiseren op gebied van mobiliteit en veiligheid in het verkeer. Op de beursvloer zijn diverse seminarruimtes aanwezig waar gedurende de drie beursdagen diverse inhoudelijke workshops plaatsvinden. KBO Gelderland zal workshops en presentaties organiseren op het gebied van digitalisering en de stijgende werkloosheid onder 50plussers. Hoge van Gerven Notarissen geeft u antwoord op vragen als: Wat kan ik doen om erfbelasting van uw erfgenamen te besparen? En hoe kan ik voorkomen dat ik mijn vermogen moet ‘opeten’ als u naar een zorginstelling zou moeten?

Kortom: een gevarieerd dagje uit voor de actieve 50plussers. Dit mag u niet missen!

Praktische informatie
De entreeprijs voor BeleefPlus bedraagt € 7,50. U als lid van de KBO betaalt slechts €5,00 op vertoon van uw KBO-leden pas. Bezoekers van BeleefPlus ontvangen bij binnenkomst diverse waardebonnen en aanbiedingen met een waarde van minimaal €25,00.

Beleef Plus opent donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 haar deuren van 10.00 uur tot 17.00 uur. De beurslocatie is Triavium Nijmegen, gelegen aan de Van Rosenburgweg 2 in Nijmegen. Meer informatie vindt u op www.beleefplus.nl