20 mei: Ben jij ook in voor een ander uitje?


Iets ouder en zin in cultuur, natuur, muziek, gezelligheid en lekker eten?

Verrassend dagje uit op woensdag 20 mei met Doro Krol!

Voormalig Nachtburgemeester van Nijmegen Doro Krol gaat door met een van haar grote passies: het realiseren van culturele, muzikale, leerzame en vooral gezellige activiteiten. Vanwege de enthousiaste en vaak hartverwarmende reacties besloot Doro op eigen titel verder te gaan met haar ‘andere uitjes’. Op woensdag 20 mei a.s. staat het eerste ‘andere uitje’ op het programma met onder anderen een bezoek aan het Nederlands cultuur landschap en een speciale pannenkoekenboottocht.

Gevarieerd programma
Het uitje begint op Station Nijmegen, waarvandaan de Zonnetrein de deelnemers meeneemt naar de eerste bestemming: Das en Boom in Beek. “Hier is tijd voor koffie/thee met iets lekkers”, vertelt een enthousiaste Doro. “Daarna is er een rondleiding door de miniatuurtuintjes en het Das en Boom-informatiecentrum. De Zonnetrein brengt ons hierna naar het Informatiecentrum ‘Nijmegen omarmt de Waal’, waar we uitgebreid worden bijgepraat over alle ontwikkelingen in het nevengeulgebied. Als uitsmijter wordt een heerlijke pannenkoekenlunch gereserveerd op de Pannenkoekenboot, waar dichters en muzikanten optreden, ook onze stadsdichter Froukje Arns is aanwezig.”

Twee groepen
Er zullen twee groepen zijn, groep 1 vertrekt om 09.30 uur vanaf Station Nijmegen en groep 2 vertrekt om 10.30 uur. Tussen 16.00 uur en 16.30 uur bent u weer terug. Mensen die hebben gereserveerd en betaald, krijgen een bevestigingsmail met daarin het nummer van de groep waarin ze zijn ingedeeld.

Ook mee? Reserveer op tijd!
Mensen die mee willen, wordt aangeraden om zich zo snel mogelijk in te schrijven aangezien er in totaal 50 mensen mee kunnen doen. Dat kan door een mail te sturen naar Doro Krol: dkrol@fo.nl. Bellen mag ook: 06-189 03 887. Het volledige programma kost € 32,50. Het deelnamebedrag moet uiterlijk op 8 mei zijn overgemaakt op rekening no. ING NL80ING0003072704 t.a.v. T.J.M. Krol. Wie niet heeft betaald, kan helaas niet mee. Ook zin in een verrassend dagje uit? Reserveer dan op tijd!

Meer informatie
Doro Krol
Tel.: 024-3294804 of 06-18903887
www.dorokrol.nl