MijnMemorandum.nl leg vast voor later wat je nu al weet

MijnMemorandum.nl leg vast voor later wat je nu al weet.
Deze site is ontwikkeld voor 50 plussers – 55 plussers – senioren en bejaarden, teenagers – jonge gezinnen – ouders – alleenstaanden gezonde en chronisch zieken. De site biedt een registratie, opsomming en inzicht in je gezondheid – je abonnementen – je wachtwoorden en toegangscodes – en wat je wilt dat met jouw vermogen – huis – zaak en privé moet gebeuren als je iets overkomt. Maak het jezelf en je dierbaren makkelijk.

Wat beweegt ons dit te doen
Door het gemis van duidelijke en toegankelijke informatie voor, tijdens en na een overlijden kwamen wij tot deze dienst. Nergens vonden wij een adequate oplossing. En vragen hoe zaken het liefst geregeld moesten konden niet meer worden gesteld. Onze focus is het correct vastleggen van documenten en het eenvoudig beschikbaar stellen aan de naasten. Zodat iedereen weet wat te doen of te verwachten. De formulieren zijn in samenwerking met experts opgesteld.

Notaris Huiskes: "In mijn dagelijkse praktijk word ik regelmatig geconfronteerd met situaties waarbij een duidelijke testamentaire regeling ontbreekt. Dat kan niet alleen problemen veroorzaken op het gebied van de familieverhoudingen, maar leidt in de praktijk vaak ook tot onnodige kosten. Immers, de afwikkeling van een erfenis is daardoor vaak ingewikkelder en dus duurder. Bovendien is de kans dat er onnodig meer erfbelasting moet worden betaald, eveneens groter. Ik denk daarom dat initiatieven zoals door “Mijn Memorandum” worden uitgevoerd, een belangrijke bijdrage leveren aan de bewustwording van mensen om hun zaken tijdig vast te laten leggen. Dit initiatief juich ik derhalve toe!" Harold Huiskes, Huiskes Notariaat Enschede.

Testimonial: “In het ziekenhuis is mijn dochter van 54 overleden. Na enkele uren was er geen hoop meer dat ze uit haar coma zou ontwaken. Een dochter zo pardoes uit het leven gehaald. Het liefst was ik zelf gegaan. De uitvaartbegeleider had veel vragen. Nadenken gaat haast niet. Je draait op de autopiloot. Nadat de crematie kom je eindelijk in rustig water. En zie dat ikzelf een heleboel dingen niet meer wist van mijn dochter. Min dochter had nergens een verklaring achtergelaten waarin haar wensen stonden. Zo ook niet wat te doen met haar huis – auto enzovoorts. Ik heb nog 2 dochters. Deze heb ik inmiddels geïnformeerd dat al mijn informatie op deze site is opgeslagen. Een prettig gevoel.” Mevr. W. Aschenbach.

Vele functies
MijnMemorandum.nl is nu online en na het gratis registreren heeft iedereen direct toegang tot alle functies, zoals het invullen en vastleggen van: wilsbeschikkingen - testamenten - donor codicil - bucket list - opzegservice - digitale kluis - persoonlijke gebruikersgroepen en beheerders - persoonlijk gezondheidsdossier - dagboek - bestanden en media opslag.

Beschermd
Wij zorgen continu voor optimale bescherming en ontwikkelen nieuwe diensten en functies, vaak als ideeën aangereikt door onze klanten. Door de jarenlange ervaring in het ontwerpen en beheren van complexe websites, staan wij garant voor de beste kwaliteit. Onze contacten met diverse experts maakt dat wat wij bieden ook door hen wordt gedragen.

MijnMemorandum.nl
Tinsteden 12
7547TG Enschede
W: MijnMemorandum.nl
E: info@mijnmemorandum.nl