Ouderen gratis naar NEC

NEC biedt ouderen de gelegenheid om de wedstrijd N.E.C.-SC Cambuur bij te wonen

Het duel tussen NEC en SC Cambuur van 17 april (14.30 uur) aanstaande zal, in het kader van de doelbewuste en maatschappelijke organisatie die NEC is, in het teken staan van een zogenaamd seniorenvak. Voor deze wedstrijd stelt NEC - tegen een kleine vergoeding - namelijk 45 arrangementen (inclusief begeleiding) beschikbaar voor ouderen, om eenzaamheid tegen te gaan en hen gezamenlijk een gezellige dag uit te bieden. Dit arrangement bestaat uit de ontvangst in de oude bestuurskamer van het Goffertstadion, waar voorafgaand aan en na de wedstrijd tijd is voor gebak en koffie of thee en de mogelijkheid wordt geboden de wedstrijd live in het stadion bij te wonen. Bovendien zal er nog een speciale NEC-activiteit plaatsvinden.

Het arrangement zal niet meer gaan kosten dan het symbolische bedrag van drie euro (één euro voor de koffie, één euro voor het gebak en één euro voor het wedstrijdkaartje) per persoon. NEC zal doorrijkaarten beschikbaar stellen, zodat het door uw organisatie georganiseerde vervoer tot aan de hoofdingang van het Goffertstadion kan komen.

Mensen kunnen zich tot vrijdag 1 april aanmelden via teamsupporters@nec-nijmegen.nl.
Let op! Vol = vol.

P.S.: Vanwege de beperkte beschikbaarheid op ons invalidenterras bij deze wedstrijd is het helaas niet mogelijk rolstoelgebruikers te ontvangen.