Gratis pop-up lunch op 7 juni voor jong en oud!

50 jaar Swon het seniorennetwerk

Op dinsdag 7 juni organiseert Swon het seniorennetwerk een pop-up restaurantje in de Stip in Nijmegen-Oost. Senioren, mantelzorgers en andere wijkbewoners - jong en oud - zijn van harte welkom om aan te schuiven bij deze feestelijke lunch die Swon organiseert in het kader van haar vijftigste verjaardag. Inloop is vanaf 11.30 uur, de lunch zelf begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur. De lunch is gratis.

Tijdens de lunch is ook een mini-tentoonstelling te zien over vijftig jaar welzijn voor ouderen in Nijmegen en kunt u meer informatie krijgen over het aanbod van Swon voor senioren en mantelzorgers. Swon helpt senioren met allerlei diensten bij het zo lang mogelijk zelfstandig wonen en leven. Bijvoorbeeld met ouderenadvies, voorlichting over wonen en met diensten als dagbesteding, maaltijdbezorging, personenalarmering en vrijwilligersservices zoals vervoer, thuisadministratie en belasting-, boodschappen- en computerhulp.

Restaurantjes voor één dag
Op verschillende locaties in Nijmegen tovert Swon dit jaar een ruimte om tot een wijk- of huiskamerrestaurant: een ‘pop-up restaurantje’ ofwel ‘restaurantje voor één dag’. In maart was er al een succesvolle pop-up lunch in Lindenholt en in september en november volgen Neerbosch-Oost en Dukenburg.

Dinsdag 7 juni 12.00-14.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur).
Adres: Stip Oost, Elzenstraat 4

Inschrijven via http://www.inschrijven.swon.nl/, bel het aanmeldpunt:  tel. 024-365 01 90 of loop even binnen bij Stip Oost.

Meer info vindt u op de jubileumpagina en op facebook.com/JubileumjaarSwon.