14-9: Schuif aan bij pop-up restaurantje Swon in Neerbosch-Oost

Op woensdag 14 september organiseert Swon het seniorennetwerk een pop-up restaurantje in wijkcentrum De Schalmei in Neerbosch-Oost. Senioren, mantelzorgers en andere wijkbewoners - jong en oud - zijn van harte welkom om aan te schuiven bij deze feestelijke maaltijd die Swon organiseert in het kader van haar vijftigste verjaardag. Inloop is vanaf 16.30 uur, het diner begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Aanmelden kan via inschrijven.swon.nl, via tel. (024) 365 01 90. Of door even binnen te lopen bij dagbesteding De Larix (ook in het wijkcentrum) en u aan te melden. Het diner is gratis.

Tijdens de maaltijd is ook een mini-tentoonstelling te zien over vijftig jaar welzijn voor ouderen in Nijmegen en is meer informatie te krijgen over het aanbod van Swon voor senioren en mantelzorgers. Swon helpt senioren met allerlei diensten bij het zo lang mogelijk zelfstandig wonen en leven. Bijvoorbeeld met ouderenadvies, voorlichting over wonen en met diensten als dagbesteding, maaltijdbezorging, personenalarmering en vrijwilligersservices zoals vervoer, thuisadministratie en belasting-, boodschappen- en computerhulp.
 
Restaurantjes voor één dag
Op verschillende locaties in Nijmegen tovert Swon dit jaar een ruimte om tot een wijk- of huiskamerrestaurant: een ‘pop-up restaurantje’ ofwel ‘restaurantje voor één dag’. Lindenholt en Oost waren al eerder aan de beurt en in november volgt Dukenburg.

Aanmelden
Aanmelden kan via inschrijven.swon.nl, via (024) 365 01 90 of bij dagbesteding De Larix (in wijkcentrum De Schalmei).
Meer info: www.swon.nl, facebook.com/JubileumjaarSwon of tel. (024) 365 01 90.