Vrijwillige klussers van Swon zoeken collega!

Swon het seniorennetwerk zoekt ervaren klusvrijwilligers die ouderen en mensen met een beperking correct en naar tevredenheid kunnen helpen met klusjes in huis.

De Klus Service van Swon is er voor ouderen en mensen met een functiebeperking. Het team werkt onder leiding van een beroepskracht van Swon en bestaat uit een aantal handige klussers en een planner. De vrijwilligers voeren eenvoudig onderhoud en aanpassingen in en om het huis uit, wat de klant helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Swon-vrijwilligers voeren een klus veilig en correct uit, dit tot tevredenheid van de klant. Zij koppelen het resultaat vervolgens terug naar de beroepskracht.

Een van de klussers: ‘De mensen zijn blij dat je komt en voelen zich geholpen, dat is mooi om te doen en zo blijf je lekker bezig! Het is heel verschillend hoe lang je bezig bent. Soms heb je de klus in een kwartier geklaard, en soms ben je een halve dag bezig. Je moet het leuk vinden om met oudere mensen om te gaan, maar ook netjes kunnen werken.’

Wat verwacht Swon?
Swon verwacht dat u sociaal vaardig bent en uiteraard handig in diverse klussen. Daarnaast bent u in het bezit van een eigen auto en geldig rijbewijs.

Wat staat er tegenover?
U doet zinvol werk en wordt gewaardeerd. Swon biedt vrijwilligers altijd begeleiding en bijscholing als dat nodig is. Uw onkosten worden vergoed en u bent verzekerd tijdens het werk bij Swon (voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen).

Reageren?
Ziet u dit vrijwilligerswerk als een uitdaging? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar:

Swon het seniorennetwerk, t.a.v. Susan Dijkstra, De Ruyterstraat 246, 6512 GG Nijmegen
Of mail uw brief met CV naar klusservice@swon.nl