10 november Nijmeegse Dag van de Mantelzorg

Mantelzorg doe je samen!

Dat is het thema van de Nijmeegse Dag van de Mantelzorg op donderdag 10 november. Het Coördinatiepunt Mantelzorgondersteuning in Nijmegen organiseert die dag een gezellig en ontspannend etentje voor mantelzorgers bij Croy Goffertboerderij. Alle Nijmeegse mantelzorgers zijn van harte welkom om gratis deel te nemen.

Hoezo ‘samen mantelzorgen’?
Sta je er als mantelzorger alleen voor, dan kan dat behoorlijk belastend zijn. Als je mantelzorgtaken en zorgen kunt delen met anderen, geeft dat lucht en houd je het langer vol. Vraag dus anderen mee te delen in de zorg en een mantelzorgnetwerk te vormen. En draai het eens om: ook als je zelf degene bent die zorg nodig heeft, sta je sterker met een hecht netwerk om je heen.

Het Coördinatiepunt Mantelzorgondersteuning ondersteunt dit en wil mantelzorgers op 10 november gelegenheid geven om even de motor op te laden in een gezellige sfeer.

Meedoen?
Wilt u zich opgeven voor het etentje tijdens de Nijmeegse Dag van de Mantelzorg? Meldt u zich dan – eventueel samen met een andere mantelzorger – aan in de week van 24 t/m 28 oktober. De mantelzorgconsulenten zijn deze hele week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur om uw aanmelding aan te nemen. Aanmelden kan in die week via tel. (024) 365 01 50 of via e-mail: info@mantelzorg-nijmegen.nl. Vermeld uw telefoonnummer in het e-mailbericht zodat wij contact met u kunnen opnemen.
Info: www.facebook.com/mantelzorg024

Foto: Goedele Monnens