Nijmeegse Mantelzorgdagen 2014


Allemaal verhalen!

Op vrijdag 7, zondag 9, maandag 17 en dinsdag 18 november organiseert het Coördinatiepunt Mantelzorgondersteuning in samenwerking met stichting N.E.C. Doelbewust en ROC Nijmegen de Nijmeegse Mantelzorgdagen 2014. Het motto van dit jaar: ‘Allemaal Verhalen!’. Iedereen in Nijmegen die zorgt voor iemand in zijn of haar omgeving kan tijdens de Nijmeegse Mantelzorgdagen even ontspannen, nuttige informatie krijgen en andere mantelzorgers ontmoeten. Alle Nijmeegse mantelzorgers zijn van harte welkom!

Wie structureel voor een ander zorgt, heeft meestal een hectisch leven. Niet alleen de zorg zelf, maar ook de boodschappen, gesprekken met artsen, werk, school, je eigen gezin, het huishouden... Mantelzorg heeft vele kanten en iedere mantelzorger heeft zijn eigen verhaal. En houdt vaak heel veel ballen tegelijk in de lucht. Tijdens de mantelzorgdagen is er even tijd voor iets heel anders en is er aandacht voor individuele verhalen van mantelzorgers.

Vrijdag 7 november: Nijmeegse Dag van de Mantelzorg
Een dag in het Goffertstadion, met workshops, een heerlijke lunch en een informatiemarkt.

Zondag 9 november: beleef de wedstrijd N.E.C. - VVV!
Voor deze wedstrijd zijn voor Nijmeegse mantelzorgers vijftig kaarten ter beschikking gesteld door stichting N.E.C. Doelbewust. Na de voetbalwedstrijd is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Maandag 17 en dinsdag 18 november: eet mee bij ROC
Op 17 en 18 november worden mantelzorgers een heerlijk driegangendiner aangeboden, verzorgd door studenten Horeca van ROC Nijmegen. Mantelzorgers kunnen samen genieten van een diner met entertainment.

Aanmelding en meer informatie
Nijmeegse mantelzorgers kunnen gratis deelnemen aan de Dag van de Mantelzorg (7 november) plus een van de andere activiteiten (wedstrijd of diner). Kiezen voor één dag kan natuurlijk ook. Meer informatie: www.mantelzorg-nijmegen.nl

Aanmelden kan t/m 30 oktober via www.inschrijven.swon.nl. Lukt dit niet, dan kun je je telefonisch aanmelden via ROC Nijmegen, tel. (024) 890 40 54.