Bezoekers-op-de-Dagbesteding-voorheen-Dagopvang

Dagbesteding: Deel de Dag

Sinds 2 september heeft de dagbesteding voor ouderen een nieuwe naam: Deel de Dag. Deze term geeft beter aan waar het om gaat: een gezellige en zinvolle dag delen met elkaar. En dat is méér dan dagbesteding alleen.
Swon wil met Deel de Dag nog wijkgerichter gaan werken en dat betekent dat er in meer wijken een locatie komt. Laagdrempeligheid is ook hierbij het uitgangspunt. Het streven is om de groepen iets kleiner te maken, waardoor de huiskamersetting nog meer tot zijn recht komt. 
Er is een dagelijks variërend programma: van creatieve activiteiten tot koken, spel- en bewegingsactiviteiten en zingen. Tussen de middag luncht u samen. De warme maaltijd van onze Maaltijdservice kunt u op uw Deel de Dag locatie laten komen.

Openingstijden
Deel de Dag is open van 10.00 tot 16.00 uur, per locatie kunnen de openingsdagen verschillen. In het weekend is Deel de Dag Weekend geopend. Deel de Dag Bottendaal is iedere donderdag van 14.00 tot 20.00 uur open want dan is er een avondmaaltijd voor deelnemers. Wijkbewoners zijn welkom en kunnen binnenlopen voor een activiteit of een kopje koffie. Voor de maaltijd moeten ze zich aanmelden, dat kan nog dezelfde dag op tel. 06 - 83 69 71 39.

Speciale groepen
Bij Deel de Dag Bottendaal  is op de woensdag een opvang voor Indische ouderen. Deel de Dag Villandry heeft een groep voor mensen met lichte dementie.
Voor alle groepen zijn er extra ondersteunende activiteiten voor de mantelzorger(s).

Wilt u eens zien hoe het er op Deel de Dag aan toe gaat?
De diverse locaties hebben regelmatig een open dag. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de betreffende locatie.

Klik hier voor het verhaal van een deelnemer