Stagemogelijkheden

Wij hebben diverse leuke en leerzame stageplaatsen voor verschillende opleidingen. Wij bieden goede begeleiding en mogelijkheden om in de organisatie mee te werken en deze te leren kennen. Wij krijgen wekelijks veel verschillende stageverzoeken. Of er dus ook daadwerkelijk een stageplaats voor jou beschikbaar is, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het doel van de stage belangrijk maar ook de ruimte, de duur en de begeleidingscapaciteit bij ons op de door jou gewenste dag of dagen.

Soorten stages
Korte 'snuffelstage'; taalstage voor allochtone studenten; volledige jaarstage; meerjarige deeltijdstage of een afstudeeropdracht.

Studenten van deze opleidingen liepen al stage bij ons
ROC Zorg en Welzijn, niveau 2mbo Sociaal Pedagogisch Werk; mbo Sociale Dienstverlening; hbo Sociaal Pedagogische Hulpverlening; hbo Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, jaarstages (voltijd alleen 2e jaars, deeltijd 3e en 4e jaars); hbo Cultureel Maatschappelijke Vorming en Montessori College. Ook studenten van andere relevante opleidingen (mbo, hbo of universiteit) kunnen een aanvraag indienen.

Wij hebben de titel 'Erkend leerbedrijf'. Dit betekent dat wij voldoen u aan een aantal  voorwaarden.


Wij bieden:

  • goede begeleiding
  • de mogelijkheid zelfstandig werkzaamheden uit te voeren
  • brede oriëntatie binnen de organisatie
  • een kleine onkostenvergoeding per dag; een fietsvergoeding (indien van toepassing)
  • vergoeding van vervoerskosten voor het werk

Aanvragen
Heb je interesse voor een stage of afstudeeropdracht bij ons?
Geef dan aan wie je bent en wat je zoekt (periode, hoeveel uur, welke dagen je stage wilt lopen en welke opleiding je volgt) door middel van een sollicitatiebrief inclusief CV per e-mail te sturen naar  solliciteren@sterker.nl.